Τοποθεσία

Βέροια, Ημαθία

υπηρεσία

Επισκευή & Ανακαίνιση Ανελκυστήρα

κλάδος

Πολυκατοικίες

Η ανακαίνιση ανελκυστήρα στη Βέροια, στην Εδέσσης 7, περιλάμβανε επισκευή του υπάρχοντος ανελκυστήρα και ανακαίνιση του θαλάμου.

Η ανακαίνιση παλαιών ανελκυστήρων αποτελεί μια σημαντική διαδικασία για τον εκσυγχρονισμό της εγκατάστασης. Μπορεί να συμβάλει στην αναβάθμιση της ασφάλειας, στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη βελτίωση της λειτουργικότητας και στην ανανέωση της αισθητικής του θαλάμου.

Παράλληλα, η ανακαίνιση συμβάλλει στην προσαρμογή παλαιότερων ανελκυστήρων στις σύγχρονες απαιτήσεις και στα πρότυπα της κείμενης Ευρωπαϊκής και Ελληνικής νομοθεσίας, με βασικό ζητούμενο την ασφαλή χρήση από τους επιβάτες.

Στο συγκεκριμένο έργο, η ανακαίνιση ανελκυστήρα στη Βέροια συνδύασε την τεχνική επισκευή με την αισθητική ανανέωση του θαλάμου, στο πλαίσιο των υπηρεσιών επισκευής και εκσυγχρονισμού της ΑΦΟΙ Π. ΚΑΜΠΑΪΛΗ.