Η συντήρηση των ανελκυστήρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, είναι η περιοδική επιθεώρηση και έλεγχος των ανελκυστήρων που συνοδεύεται από συγκεκριμένες εργασίες, με σκοπό τη διατήρηση σε καλή κατάσταση τμημάτων και εξαρτημάτων της εγκατάστασης.

Αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να εξασφαλίσετε την ασφαλή και ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα αλλά και του σχετικού εξοπλισμού του. Έτσι μειώνεται τον κίνδυνο για βλάβες, ατυχήματα και επείγουσες πολυδάπανες επισκευές.

Στην ΑΦΟΙ Π. ΚΑΜΠΑΪΛΗ θα βρείτε εξειδικευμένο προσωπικό από τεχνικούς, άρτια εκπαιδευμένους με διαρκή συμμετοχή σε σεμινάρια σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και μεθόδους που θα δώσουν τις λύσεις που αναζητείται.

Κατέχουμε τεχνογνωσία ετών και παρέχουμε συντήρηση για όλες τις μάρκες και τύπους ανελκυστήρων, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Διατηρούμε βιβλιοθήκη με ηλεκτρικά – τεχνικά διαγράμματα και δεδομένα συντήρησης για όλες τις κατασκευαστές ανελκυστήρων προστατεύοντας τα συμφέροντά σας μακροπρόθεσμα με την δέσμευσή μας στην ποιότητα και την ασφάλεια.

ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΕΤΩΝ

Διαδικασία Συντήρησης

Επιλογή Πακέτου

  • Έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί του γραφείου μας θα επισκεφθούν τον χώρο σας για την αξιολόγηση του ανελκυστήρα αλλά και για την κατάλληλη ενημέρωσή σας.
  • Στη συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε τα νέα μας οικονομικά πακέτα σχετικά με την πιστοποιημένη συντήρηση του ανελκυστήρα σας ώστε να διαλέξετε το πιο κατάλληλο για εσάς.

  • Ξεκινάμε τις τεχνικές διαδικασίες.

Ασφάλεια

  • Το τμήμα τεχνικών συντήρησης της ΑΦΟΙ Π. ΚΑΜΠΑΪΛΗ φροντίζει ώστε κάθε εξάρτημα του ανελκυστήρα σας να λειτουργεί ομαλά και με ασφάλεια.

  • Άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί διασφαλίζουν την ποιότητα συντήρησης για την ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

  • Supervisor της εταιρείας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρακολουθεί και ελέγχει όλες τις εργασίες της συντήρησης του ανελκυστήρα σας.

Ενημέρωση

  • Ενημερώνουμε για την πλήρη εξέλιξη των εργασιών σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  • Μετά την εκτέλεση όλων των εργασιών γίνεται έλεγχος για την ορθή λειτουργία & την τήρηση των προδιαγραφών των εγκατεστημένων εξαρτημάτων του Ανελκυστήρα.
  • Το έμπειρο προσωπικό μας σας παραδίδει έναν πλήρως λειτουργικό και ασφαλή ανελκυστήρα.

Εμπειρία

από το 1967