Εμπειρία 56 Χρόνων σε Συστήματα Ανελκυστήρων

Στην ΑΦΟΙ Π. ΚΑΜΠΑΪΛΗ έχουμε θέσει σαν όραμα της την εγκατάσταση και συντήρηση ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων καθώς και υπηρεσιών που αναβαθμίζουν την αξιοπιστία, την ασφάλεια, την άνεση και την αισθητική τόσο στην μεταφορά των ανθρώπων όσο και στην μεταφορά των αγαθών – υλικών. Στόχος είναι η παροχή ιδανικών λύσεων, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Αναμένουμε να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε.

Γιατι Εμας;

Κατάρτιση & Άριστη Ποιότητα

Άρτια εκπαιδευμένο & εξειδικευμένο προσωπικό χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των υλικών. Άμεση ανταπόκριση και ενδελεχής μελέτη από τη κατασκευή έως και τη συντήρηση του ανελκυστήρα σας.

Ενισχυμένο Αίσθημα Ασφάλειας

Έχοντας μία αξιοσημείωτη εμπειρία από το 1967 στον κλάδο έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε ένα αυξημένο πελατολόγιο με την ασφάλεια να αποτελεί την πρώτη δέσμευση απέναντι στους πελάτες μας.

Εμπειρία και Τεχνογνωσία Ετών

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και εμπειρία περισσότερων από 55 ετών στην εγκατάσταση ανελκυστήρων, η ΑΦΟΙ Π. ΚΑΜΠΑΪΛΗ προσφέρει στους πελάτες και συνεργάτες της μοναδικά πλεονεκτήματα υλικών και υπηρεσιών.

Οικονομικά Πακέτα Συντήρησης

Γνωρίστε τα νέα μας ευέλικτα οικονομικά πακέτα και απολαύστε πιστοποιημένη συντήρηση του ανελκυστήρα σας. Όλα τα πακέτα συντήρησης περιλαμβάνουν μερική αντικατάσταση ανταλλακτικών, καθώς και τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα.

After Sales Service

Ανταποκρινόμαστε σε επείγουσες ανάγκες των πελατών μας 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο. Λόγω της πολυετής εμπειρία μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε επείγουσες καταστάσεις ενώ παράλληλα διατηρούμε στο ύψιστο την απόδοση και την αποτελεσματικότητα.

Θάλαμοι Μοναδικής Αισθητικής

Στην ΑΦΟΙ Π. ΚΑΜΠΑΪΛΗ καλλιεργούμε μία ολοκληρωμένη κουλτούρα design που αναβαθμίζει από κάθε άποψη τον θάλαμο και τις λειτουργίες του ανελκυστήρα σας. Ένα εξαιρετικό design δημιουργεί μία εξαιρετική εμπειρία.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κορυφαίοι Συνεργάτες

Βέροια

23310 63830

Έδεσσα

23810 23992

Νάουσα

23320 23718

Θέλετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη;

Ελάτε μαζί μας στην κορυφή!